SCAP    |    Junior Zeeverkenners    |    Zeeverkenners    |    Wilde Vaart    |    Stam    |    Plusscouts
     
 
SCAP:
Home SCAP
Downloads Downloads
Geschiedenis Geschiedenis
Contributie Contributie
Accommodatie Accommodatie
Verhalen/Verslagen Verhalen en Verslagen

Algemeen:
Contact Contact
Agenda Agenda
Foto's Foto's
Links Links
Forum Forum
Gastenboek Gastenboek
Oudpapier Rooster Oud-papier Rooster

Verbouwing ScAP:
Links Verbouwing
Links Sponsoring
Links Sponsoren

Laatste nieuws:

Verhalen/Verslagen

«Terug

Aanbouw gebouw deel I 11-07-2006
Verslag bouw aanbouw scoutinggebouw 2006


Vrijdag 23 juni


Foto 1 uitzetten aanbouwBouwbedrijf Appelman zet de aanbouw uit. De heer Holierhoek ontdekt bij het zoeken naar de riolering dat de gasleiding 60 cm van het clubgebouw af ligt en de riolering op 1.20 m. Volgens het bouwplan komen 3 heipalen ook op 60 cm van het gebouw af. Dit kan dus niet. De firma Appelman neemt contact op met architect F. Groen, om te kijken of de heipalen verder van het gebouw af de grond in mogen. De heer Groen laat weten dat dit geen probleem is.

Foto 2 gasleiding 60 cm van gebouw afDe heer G. Hondius neemt ondertussen contact op met de heer E. Hoep, werkzaam bij Nuon afdeling Gas, om na te gaan of er überhaupt naast een gasleiding geheid mag worden. Na inspectie blijkt de het om een flexibele gasleiding gaat en er naast de gasleiding geheid mag worden. De gasleiding is een buitenleiding en mag niet onder een gebouw liggen. Dit betekent dat de leiding moet worden verplaatst. De heer Hoep en de heer Hondius zullen voor hiervoor zorgdragen nadat de bouw klaar is.

Maandag 26 juni

Om 13.15 uur begint men met het heien. Dit gaat echter niet lukken omdat er verkeerde onderdelen van de heistelling waren meegenomen. De juiste onderdelen liggen in Friesland. Met firma Altenburg uit Heeg wordt afgesproken de volgende dag verder te gaan.
Foto 3 en 4 het heien begint en stoptFoto 3 en 4 het heien begint en stoptDinsdag 27 juni

Foto 5 voortzetting heiwerkzaamheden’s Middags wordt in opdracht van de firma Appelman de fundering uitgegraven door de firma Jo Vermaire. De heer Holierhoek maakt met de firma Appelman de afspraak om maandag 3 juli a.s. verder te gaan met het maken van de bekisting van de fundering. In de tussenliggende periode zorgt de heer Holierhoek voor het verplaatsen van de riolering. Dit zal zaterdag 1 juli gedaan worden.
Foto 6 heipalen zitten in de grondTijdens het uitgraven van de fundering is alle overtollige grond op het pad vanaf het hek terecht gekomen. De heer Holierhoek heeft dit pad direct vrij gemaakt.
Foto 7 vrijgemaakt pad<br>

Agenda:

    
    

    
    

SchreeuwBox
TEST:
TEST TEST

Maarten:
De fotos van zomerkamp 2015 van de Pegasos in Haarlem staan online!. Kijk snel bij het fotoboek van de zeeverkenners.

Floris:
Helaas, helaas, tijdens het zeilinstructie was er teveel of teweinig wind. Hierdoor zijn er geen examens gevaren.

Scoutingdump:
Druk bezig met de voorbereiding van de JOTA/ JOTI? Doe eens inspiratie op bij www.scoutingdump.nl

Nieuw Bericht
Archief