Sponsoring

Scouting Anna Paulowna is een organisatie die toegankelijk wil zijn voor iedereen. Daarom proberen we de kosten voor de leden zo laag mogelijk te houden. Om de algemene kosten te dekken en leuke activiteiten aan te kunnen bieden aan de leden, zijn wij altijd opzoek naar sponsors. Dit kunnen organisaties, bedrijven en individueen zijn die ons een warm hart toe dragen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan onze sponsoring. Hieronder worden er een paar benoemd. Heeft u meer goede ideeen of zoekt u een sponsordoel? Neem dan zeker contact met ons op. Alle beetjes helpen.

Gratis sponsoring:

Via sponsorkliks kunt u aankopen doen bij uw standaard online winkels. Deze winkelketens dragen een deel van de kosten af aan het doel dat u bij aanvang invoert; aan ons dus. Het kost u slechts een paar muisklikken extra. Hiernaast zijn wij regelmatig bezig met tijdelijke sponsoractiviteiten. Bijvoorbeeld acties van supermarkten en banken. Onderaan deze pagina is een overzicht te zien van de huidige gratis sponsoring acties


Vomar Club is Koning

info/sponsoring/VomarClubKoning

Steun Scouting Anna Paulowna en spek heel eenvoudig en helemaal kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij een Vomar filiaal!

Meedoen is heel simpel:
Download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan of haal een Klant-is-Koning kaart op in een Vomar winkel. Koppel deze kaart aan Scouting Anna Paulowna met onze unieke clubcode SCAN2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatisch mee! Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over aan ons. Het kost jou dus niets extra en de opbrengst kan flink oplopen.


 Sponsorkliks

Wil jij GRATIS Scouting Anna Paulowna sponsoren? Door een aankoop te doen via onze sponsorklik, draag je bij aan de groep door aankopen die je toch al doet! Klik hier voor de deelnemende webshops.